Over ons

De oprichter van Matrix is Thijs Vaes

In een notendop

Oprichter Thijs Vaes is in zijn beroepsleven altijd snel uitgekeken geweest bij zijn werkgevers. Ook de komst van windows en smartphones kon niet lang genoeg boeien. Toen viel zijn oog op zonnepanelen. Stroom maken met iets wat elke dag gratis aan de hemel schijnt. Nou ja elke dag. En daar begon de uitdaging. Agent van de Duitse producent Bauer Solarenergie GmbH uit Frankfurt. Dat waren de eerste stappen in de markt. Tegenwoordig is Matrix ook de drijvende kracht achter Amperum BV. SDE+ projecten. Postcoderoos. EIA KIA Allemaal zonnepanelen zaken. Het belangrijkste zijn echter de mensen die voor ons werken. Zij krijgen de drive naar kwaliteit boven kwantiteit mee vanuit de basis.

energie

Als deze energie op jouw zonnepanelen schijnt dan kan het licht door de muren schijnen. Dan kan een koelkast draaien omdat je hem kunt zien. Dan is er energie voor jou.

Gas

Gas wordt alsmaar duurder. Voor 1 m3 gas heb je 8,8 kWh stroom nodig. Een eenvoudige rekensom leert dat die stroom nu nog 3 x zo duur is dan de gasprijs. Totdat je de stroom uit zonne-energie haalt. Die is meer dan 3 keer goedkoper dan gewone stroom. Alles elektrisch, daar doen we nu al onderzoek naar. Kom eens vaker op deze website kijken. We laten je weten waar de toekomst heen gaat.